1402/4/5 دوشنبه
دکتر جمال پور رئیس کمیته صنایع نرم، هویت ساز و خلاق ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان و اشتغال آفرین استان آذربایجان شرقی خبر داد؛
رویداد استارتاپی کمیته صنایع نرم، هویت ساز و خلاق در شهریورماه امسال برگزار می شود.

.

سومین جلسه کمیته صنایع نرم، هویت ساز و خلاق ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان و اشتغال آفرین استان آذربایجان شرقی به ریاست دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان برگزار شد
دکتر جمال پور رئیس کمیته صنایع نرم، هویت ساز و خلاق ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان و اشتغال آفرین استان آذربایجان شرقی در سومین جلسه این کمیته در محل دانشگاه پیام نور استان با تبیین محورهای اصلی؛ روند اجرایی مصوبات قبلی و اعلام تقویم برگزاری رویدادهای استانی و کشوری، ضمن ابلاغ گروه بندی و  تشریح نقشه راه یکساله کمیته، از راه اندازی ۲۰ شعبه این کمیته در شهرهای استان در راستای تقویت شرکت های دانش بنیان صنایع نرم خبر داد.
 دکتر جمال پور ضمن درخواست برنامه ریزی و اجرای برنامه های شاخص موثر و متناسب با ظرفیت های منطقه ای در کارگروهها؛ ارتقای سهم استانی برنامه های فرهنگی، خلاق و تولید محصول؛ ارتقا و افزایش شرکت های دانش بنیان، شناسایی و تقویت برندها، راه اندازی سامانه جامع صنایع نرم را از اولویت های در دست اقدام این کمیته ذکر کردند.
 دکتر جمال پور ایجاد مرکز رشد تخصصی صنایع نرم، هویت ساز و خلاق دانشگاه پیام نور مرکز تبریز را نیز در راستای نیل به اهداف تعیین شده دانستند.